Sleutelloze vergrendelsystemen voor bedrijven – blijf veilig in moeilijke tijden!

Sleutelloze sloten zijn al een tijdje op de markt. Maar vooral kleinere bedrijven gebruiken nog steeds traditionele sloten. Een sleutelloos slot was, toen ze voor het eerst beschikbaar kwamen, een dure nieuwe technologie. Ze hadden, zoals de meeste nieuwe technologieën, echter ook enkele nadelen. Dit soort vergrendelsystemen zijn nu lang genoeg op de markt en de meeste technische probleempjes zijn opgelost. Ook zijn deze systemen veel betaalbaarder geworden.

Er zijn nu verschillende soorten sleutelloze vergrendelingsmechanismen op de markt. Pasjes, een keypad en sleutelhangers met gecodeerde microchips behoren tot de beschikbare keuzes. Ongeacht welk sleutelloos vergrendelmechanisme je ook kiest, de initiële investering zal zichzelf na verloop van tijd terugbetalen.

Overweeg eens de meest voor de hand liggende voordelen van een sleutelloos systeem. Als ondernemer heb je de behoefte om periodiek sloten te vervangen. Je hebt sleutels die kwijtraken of werknemers, die van baan veranderen maar hun sleutels niet inleveren. De beveiliging van jouw faciliteit, jouw werknemers en de informatie van jouw klanten is afhankelijk van het beveiligingssysteem en het meest elementaire element van je beveiligingssysteem is je vermogen om je deuren veilig op slot te doen.

Traditionele sloten moeten als er sleutels ontbreken worden vervangen. Met sleutelloze vergrendelsystemen kun je eenvoudig de code, die aan de ontbrekende sleutelkaart is gekoppeld, gewoon deactiveren of je kunt, als je je zorgen maakt over het gecompromitteerd zijn van de beveiligingspincodes, nieuwe toegangscodes aan jouw personeel verstrekken. Het gemak en de kosten van het aanbrengen van wijzigingen aan je sleutelloze systeem betaalt het systeem in de loop van de tijd terug. Het helpt je ook om de initiële investeringskosten, die gepaard gaan met het installeren van sleutelloze sloten, te rechtvaardigen.

Sleutelloze sloten hebben een hogere veiligheidsclassificatie dan traditionele sloten. Dit is op verschillende manieren een voordeel voor je bedrijf. Het kan je geld besparen op verzekeringskosten voor je bedrijfseigendommen en activa. Het kan je ook helpen om kosten te voorkomen, die kunnen worden geassocieerd met beveiligingsinbreuken, juridische kosten, rechtszaken en het mogelijke verlies van klanten in verband met diefstal van kritieke of vertrouwelijke informatie.

Jouw beveiligingssysteem is ook een verkoop- of een marketingpargument voor je bedrijf. Je kunt je klanten en toekomstige klanten verzekeren van de veiligheid van hun vertrouwelijke informatie, die zich in jouw bedrijf zou kunnen bevinden. Daarnaast zorgt een goed vergrendelsysteem voor een toegankelijk en gebruiksvriendelijk bedrijfspand en meer overzicht. Je kunt je werknemers en toekomstige werknemers ook gemakkelijker geruststellen, omdat ze weten dat ze veilig zijn terwijl ze werken.

Neem contact op met de Sleutelmaker voor Utrechtse Heuvelrug voor meer informatie over vergrendelsystemen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog