Kozijnen Nieuwerkerk aan den IJssel

je woning verdient het

Nieuwe kozijnen geven je woning een frisse uitstraling, waardoor de waarde behouden blijft. AM Team heeft een landelijk netwerk en komt ook bij jou thuis in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel voor vervanging, reparatie of onderhoud van kozijnen.

Je heeft een ruime keus uit aluminium, houten, stalen en kunststof raam- en deurkozijnen voor jouw hele woning. Neem vrijblijvend contact op voor gratis offertes in Nieuwerkerk aan den IJssel.

''Kwaliteit hoeft niet duur te zijn''

Vergelijken én besparen

Kozijnen Nieuwerkerk aan den IJssel

De vakmannen uit Nieuwerkerk aan den IJssel zijn deskundig, ervaren en weten precies welke materialen passen bij jouwwensen. Zij geven het juiste advies zodat je een goede keus kunt maken voor de kozijnen in je woning. Daarbij wordt gelet op de bouwstijl, het bouwjaar, kleuren die passen in het straatbeeld, de wensen voor warmte- en geluidsisolatie en het budget. De kozijnen worden zorgvuldig opgemeten en gemonteerd. Onze experts uit %Plaats zorgen voor:

Advies

Metingen

Isolatie

Afwerking

Inbraakpreventie

Hang- en sluitwerk

Reparatie

Onderhoud

De weg naar het besparen

Stap 1
Vraag (meerdere) vrijblijvende offertes aan
Stap 2
Vergelijk je rijk!
Stap 3
Bespaar flink op je investering en geniet van je nieuwe kozijn(en)

Soorten kozijnen

Je hebt een ruime keus in kozijnen. De kozijnspecialist uit Nieuwerkerk aan den IJssel heeft diverse standaard maten op voorraad, maar kan ook bijzondere maten of bestellingen voor je regelen. Kozijnen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten en profielen. Binnen ons netwerk kun je kiezen voor kunststof, aluminium, houten of stalen kozijnen. AM Team levert in Nieuwerkerk aan den IJssel onder andere kozijnen voor:

 • Ramen
 • Binnendeuren
 • Buitendeuren
 • Schuifpui en schuifdeuren
 • Serredeuren
 • Dakramen

Voor een nauwkeurige offerte is het handig als je alvast aangeeft om hoeveel raam- en deurkozijnen het gaat, welk type je nodig hebt en wat de maten zijn. Bij het opmeten kun je het best de buitenmaat van je huidige kozijnen doorgeven aan de expert in Nieuwerkerk aan den IJssel. Daarnaast hangt het type af van het gebruik in de woning. Vooral bij prefab is het belangrijk om te weten hoe deze in de woning worden geplaatst, zodat de scharnieren aan de juiste kant zitten. Zo gaan buitendeuren naar binnen open, terwijl een achterdeur soms naar binnen en soms naar buiten opengaat.

Raamkozijnen Nieuwerkerk aan den IJssel

Ook bij ramen zijn veel combinaties mogelijk, zoals:

 • Vaste kozijnen: raam kan niet open
 • Vast kozijn met bovenlicht: een kleiner raam boven het kozijn
 • Draaikozijnen: het raam kan link- of rechtsom open worden gedraaid
 • Kiepramen: het raam kan naar binnen of buiten openkiepen
 • Draai-kiepramen: raam met een kiepstand en draaistand
 • Stolpraam: de tussenstijl blijft niet staan, maar beweegt mee met twee geopende ramen
 • Valraam: kan alleen openvallen, ideaal voor bovenverdiepingen
 • Schuifraam: meestal kan alleen het onderste deel openschuiven
 • Taatsraam: draait om de verticale as bij het openen
 • Uitzetraam: wordt omhoog geduwd en vastgezet met een haak
 • Tuimelraam of dakraam: draait open, als een taatsraam

Bij ramen is het mogelijk om meerdere soorten ramen te combineren in een kozijn met verschillende onderdelen. Zo kiezen veel mensen uit Nieuwerkerk aan den IJssel in de woonkamer voor een groot vast kozijn, met daarnaast een draai-kiepraam. Hierin is oneindig te combineren. Ieder onderdeel van een raam kan naar wens open worden gezet of als een vast kozijn worden geplaatst.

Kunststof: modern en voordelig

Kunststof kozijnen hebben een moderne uitstraling en zijn in allerlei profielen en kleuren verkrijgbaar, van glanzend wit tot gewaagde felle kleuren. De houtnerfstructuur en –kleur is nauwelijks van echt hout te onderscheiden, waardoor kunststof definitief van zijn goedkope imago af is. Kunststof is gemaakt van PVC. Na montage door onze experts uit %Plaats kan het sterke materiaal tot wel 25 jaar mee. Het is bovendien onderhoudsarm en goed bestand tegen allerlei weersinvloeden, zoals regen, storm, vorst en een hittegolf. Daardoor is kunststof een goede en voordelige keus voor uw nieuwe kozijnen.

Aluminium: licht en sterk

Aluminium is licht, maar ontzettend sterk. Het is maatvast, zodat hitte en vorst geen vat krijgen op het materiaal. Daardoor blijven aluminium kozijnen bestand tegen vocht en lekkage. Ook inbrekers krijgen nauwelijks vat op dit sterke materiaal, waardoor het bijdraagt aan inbraakpreventie. Het is onderhoudsarm, zodat je er alleen maar met een doekje langs hoeft om vuil en stof te verwijderen. Aluminium kozijnen liggen qua prijs boven kunststof, maar gaan ook zeer lang mee. Door alle sterke en krachtige eigenschappen is het niet alleen populair onder woningeigenaren in Nieuwerkerk aan den IJssel, maar ook favoriet voor utiliteitsgebouwen.

Gratis offertes Nieuwerkerk aan den IJssel

Weet je al welke kozijnen jouw woning verdient? Geef het door aan AM Team en je ontvangt gratis en geheel vrijblijvend offertes van de experts uit ons netwerk in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel. Zo kun je op je gemak de prijzen en kwaliteit van de kozijnen met elkaar vergelijken. Vervolgens kies je het bedrijf dat het best bij jouw smaak, budget en woning past.

Hout: luxe en authentiek

Houten kozijnen geven jouw woning in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel net wat meer luxe. De authentieke uitstraling van hout past goed bij iedere woning en floreert bij oudere (monumentale) woningen en nieuwe klimaatneutrale woningen. De meest voorkomende houtsoorten zijn hardhout en naaldhout. Tropisch hardhout heeft de hoogste kwaliteit en hoeft niet gelakt of gebeitst te worden. Veel gebruikte houtsoorten zijn afzelia, meranti en merbau. Daarnaast komt naaldhout ook veel voor bij kozijnbouwers.

Naaldhout zoals vuren, grenen en lariks, is een goedkoper alternatief op hardhout. Het heeft echter ook meer onderhoud nodig, omdat naaldhout minder goed bestand is tegen vocht, kou en andere weersomstandigheden. Dit wordt opgelost door het hout te voorzien van een beschermende verflaag. Het hout kan blank worden gelakt of in iedere gewenste kleur overgeschilderd worden.

Staal: klassieke schoonheid

Stalen kozijnen zijn in diverse stijlen verkrijgbaar: van dunne, naadloos strakke stijlen en dorpels tot authentiek sierlijke krullen en lijnen. Staal werd veel in de bouw toegepast bij woningen die zijn gebouwd tussen 1920 en 1940. Daarna werd het een tijd niet gebruikt, maar tegenwoordig is staal weer helemaal terug.

Het is vooral populair voor toepassingen in het interieur, zoals een stalen schuifdeur, schuifpui en tussendeuren. Staal is ook zeer geschikt voor buitendeuren en –ramen, maar dient dan wel extra geïsoleerd te worden. De experts uit Nieuwerkerk aan den IJssel zorgen hiervoor, zodat je kunt genieten van jouw moderne kozijnen met een klassiek tintje.

LOCATIES

Wij zijn werkzaam door heel Nederland, dus ook in jouw regio!

OFFERTES

Altijd vrijblijvend vergelijken én besparen

BELLEN

088 - 11 55 653
AM-team.nl