Kunststof kozijnen: mooi en modern

Kunststof kozijnen zijn een mooie en moderne keus voor al jouw ramen en deuren. Kunststof is een oersterk materiaal dat in allerlei vormen en maten kan worden gevormd. Zo kun je de woning een fris en modern uiterlijk geven met glanzend witte omlijstingen, terwijl een profiel met een houtnerfstructuur juist zorgt voor een klassieke uitstraling.

Bovendien is kunststof met een houtnerfstructuur bijna niet te onderscheiden van echt hout. De experts van Am-team vervangen jouw vensters en deuren zorgvuldig, zodat je tot wel 25 jaar kunt blijven genieten van nieuwe kunststof kozijnen.

''Kwaliteit hoeft niet duur te zijn''

Vergelijken én besparen

Voordelen van kunststof

Kunststof raam- en deurkozijnen zijn vaak gemaakt van PVC. Dit materiaal is geschikt voor allerlei vensters en deuren. Kunststof is erg sterk en heeft bijna geen onderhoud nodig. Met kunststof kozijnen ben je verzekerd van:

Moderne uitstraling

Duurzaam

Recyclebaar

Vochtbestendig

Uitstekende isolatie

Onderhoudsarm

Niet brandbaar

Scherp geprijsd

De weg naar het besparen

Stap 1
Vraag (meerdere) vrijblijvende offertes aan
Stap 2
Vergelijk je rijk!
Stap 3
Bespaar flink op je investering en geniet van je nieuwe kozijn(en)

Vakkundige montage van kozijnen

Kies je voor ons netwerk, dan kies je voor vakmanschap. Wij werken samen met bedrijven die deskundige en ervaren kozijnspecialisten in dienst hebben. Daarom geven zij je het beste advies, zodat je zelf kunt kiezen welke ramen en deuren het best bij jou passen. Zij geven uitstekende garanties en scherpe prijzen.

Wij maken gebruik van een landelijk netwerk, zodat er altijd een kozijnspecialist bij jou in de buurt is. Je kunt met een druk op de knop geheel vrijblijvend meerdere offertes opvragen. Zo kun je rustig bekijken door wie je kunststof kozijnen wilt laten plaatsen.

Soorten kozijnen

Kunststof kozijnen kunnen eenvoudig op maat worden gemaakt. Het sterke PVC wordt daarom veel gebruikt voor ramen, dakramen en deuren. Ook wordt het veel toegepast in binnendeuren, serredeuren en schuifpuien. De meeste standaardmaten zijn op voorraad, maar het is ook mogelijk om kozijnen te bestellen voor ramen met een ronde, portaalvormige of andere vorm. Kunststof wordt onder andere gebruikt voor:

 • Vaste ramen
 • Valramen
 • Draairamen
 • Kiepramen
 • Stolpramen
 • Vensters met bovenlicht
 • Schuiframen
 • Dakramen, tuimelramen
 • Binnendeuren
 • Buitendeuren
 • Serredeuren, schuifpui

Inbraakpreventie

Bij de montage van kunststof kozijnen is het mogelijk om direct anti-inbraakmaatregelen te nemen. Een monteur kan de kozijnen voorzien van het juiste deur- en raambeslag, bijvoorbeeld dievenklauwen op raamkozijnen en SKG-sloten op ramen en deuren. Een goede beveiliging kan ervoor zorgen dat er tot 95 procent kans is dat een gelegenheidsdief jouw woning links laat liggen, omdat het meer tijd kost om binnen te komen en het risico om betrapt te worden stijgt. Extra beveiliging is geen overbodige luxe en geeft je direct een veiliger gevoel.

Vraag gratis offertes op

Vul je gegevens in en vergelijk diverse offertes van kozijnspecialisten bij jou in de buurt. Geef je wensen duidelijk door, zoals het aantal deuren of ramen, de juiste maten, en eventueel een voorkeur voor kunststof of andere materialen. Zo kunnen de kozijnspecialisten bij jou in de buurt een nauwkeurige offerte maken, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Weet je het nog niet precies, maar wil je sowieso nieuwe kozijnen? Dan nemen onze experts contact met je op voor advies. Zo kun je op je gemak de beste keus maken voor jouw kozijnen.

LOCATIES

Wij zijn werkzaam door heel Nederland, dus ook in jouw regio!

OFFERTES

Altijd vrijblijvend vergelijken én besparen

BELLEN

088 - 11 55 653
AM-team.nl