Kozijnen Emmeloord

De beste keus voor jouw woning

Is jouw woning toe aan nieuwe kozijnen? Kies voor Am-team en je weet zeker dat je nieuwe kozijnen vakkundig worden gemonteerd. De kleuren en materialen zorgen voor een belangrijk deel hoe jouw woning eruit ziet. Kies je voor modern en glanzend, of bijvoorbeeld voor klassiek en mat?

Welke keuze je ook maakt, kies zorgvuldig en houd de stijl van je woning in het achterhoofd. Dan klopt het uiteindelijke totaalplaatje altijd en kun je weer jaren genieten van het uitzicht.

''Kwaliteit hoeft niet duur te zijn''

Vergelijken én besparen

Snel geleverd in Emmeloord

Onze specialisten leveren ook kozijnen in de regio Emmeloord. Als je kiest voor ons team van vakmannen, dan krijg je een volledige service: van het uitkiezen van het materiaal tot het opleveren van nieuwe raam- en deurkozijnen. Ons vakkundige team biedt een goede service en staat voor:

Aankoopadvies

Vakwerk

Reparatie

Onderhoud

Expertise

Montage

Vrijblijvende offertes

Scherpe prijzen

De weg naar het besparen

Stap 1
Vraag (meerdere) vrijblijvende offertes aan
Stap 2
Vergelijk je rijk!
Stap 3
Bespaar flink op je investering en geniet van je nieuwe kozijn(en)

Soorten kozijnen

Je kunt kiezen uit diverse soorten kozijnen: van nieuwe materialen zoals kunststof en aluminium tot klassiek hout of staal. Ons team uit Emmeloord plaatst kozijnen voor ramen, deuren, schuifdeuren en tussenwanden. Je kunt zelf kiezen welk soort glas je erin wilt hebben: van glas-in-lood tot het zeer goed isolerende HR++ glas. Vooral ons assortiment ramen is zeer uitgebreid. Zo kun je kiezen uit:

  • Vaste kozijnen (diverse formaten en vormen, inclusief bovenlicht)
  • Draairamen
  • Kiepramen
  • Stolpraam
  • Valraam
  • Schuifraam (ook voor restauratie
  • Taatsraam
  • Dakramen
  • Uitzetramen en tuimelramen
  • Ventilatieroosters

Ons team uit Emmeloord geeft gratis advies bij het kiezen van raam- en deurkozijnen voor jouw woning.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn vaak het scherpst geprijsd en gaan wel 25 jaar mee. Kunststof wordt gemaakt van PVC. Het is verkrijgbaar in allerlei formaten en kleuren: van hoogglanzend wit tot een bijna niet van echt te onderscheiden houtnerfstructuur. Daardoor kun je kiezen of u een moderne of klassieke uitstraling wilt voor jouw woning.

Kunststof is duurzaam, omdat het erg lang meegaat. Het is vochtbestendig en kan jaar na jaar alle neerslag en weersinvloeden van buitenaf weerstaan. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, zodat je er bijna geen omkijken naar heeft. Ook voor je veiligheid zit je goed met kunststof, omdat het materiaal niet brandbaar is. Daarnaast is kunststof recyclebaar, zodat het na gebruik weinig schade oplevert voor het milieu. Kunststof ramen en deuren zijn wel inbraakgevoeliger, maar de vakmannen uit Emmeloord geven graag advies over inbraakpreventie. Bovendien monteren zij zonder problemen dievenklauwen en andere sloten voor extra veiligheid.

collectie kozijnen

Aluminium kozijnen

Met aluminium ramen en deuren geef je je woning in de regio Emmeloord een modern design. Het wordt onder andere gebruikt voor binnen- en buitendeuren, ramen, zolderramen, serres en schuifpuien. Het is een licht en oersterk materiaal dat goed bestand is tegen alle weersinvloeden van buitenaf. Het maatvaste materiaal kan niet krimpen of uitzetten, zodat het vochtbestendig blijft en jarenlang voor goede warmte- en geluidsisolatie zorgt.

Daarnaast houdt het ook nog inbrekers buiten de deur, omdat hun gereedschap moeilijker vat kan krijgen op het sterke materiaal. Het is onderhoudsvrij en hoeft niet geschilderd te worden. Het is voldoende om er met een doekje overheen te gaan om vuil en stof te verwijderen. Aluminium kozijnen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, zodat je altijd een kleur vindt die bij jouw woning past.

Houten kozijnen

Ons team van experts uit Emmeloord levert authentieke houten kozijnen, zodat het helemaal in lijn ligt met de stijl en bouwjaar van uw woning. De authentieke uitstraling geeft een gevoel van luxe. Hout is verkrijgbaar in diverse soorten, zoals hardhout en naaldhout. Als je een bewuste keus wilt maken, kun je letten op keurmerken zoals het FSC-logo. Hardhout is de meest duurzame en sterke vorm wat gebruikt wordt in de bouw en het interieur. Houtsoorten als meranti, afzelia en merbau komen het meest voor.

Deze soorten hoeven niet altijd geschilderd te worden, al verlengt dat de levensduur wel. Daarnaast wordt ook vaak gekozen voor naaldhout, zoals lariks, vuren en grenen. Deze houtsoorten hebben meer onderhoud nodig en dienen zeker eens in de acht jaar geschuurd, gelakt en geschilderd te worden. AM Team helpt in Emmeloord ook met het onderhoud van houten kozijnen, zodatje jarenlang kunt genieten van jouw luxe houten deurkozijnen en vensters.

Offertes in Emmeloord

AM Team maakt het je gemakkelijk. Vul het formulier in op de website en geef jouw wensenlijst door. Geef ook aan om hoeveel ramen en deuren gaat, en of je kiest voor onderhoud of vervanging? Je krijgt met één druk op de knop meerdere offertes toegestuurd van onze vakmannen uit de regio Emmeloord. Zo kun je rustig de prijzen en bedrijven met elkaar vergelijken en de beste keus maken voor de nieuwe kozijnen in jouw woning.

Stalen kozijnen

Staal werd in de jaren twintig tot veertig van de vorige eeuw veel gebruikt in de bouw. Tegenwoordig is het materiaal weer helemaal terug. Staal kan heel strak en robuust worden afgewerkt, maar door de kracht van het materiaal is het ook mogelijk om heel dunne lijnen te maken. Hierdoor is het populair bij de productie van schuifpuien en serredeuren.

Het maken en monteren van stalen kozijnen is vakwerk, omdat het nauw moet aansluiten zodat er geen koudebruggen ontstaan. De expert uit Emmeloord heeft hier ervaring mee en zorgt dat je jarenlang kunt genieten van het sterke en mooie materiaal.

Montage in Emmeloord

Onze expert uit Emmeloord helpt je vanaf het eerste advies tot aan reparatie en onderhoud. De beste keus voor de juiste kozijnen start met een goed advies. Hierbij wordt gekeken naar de stijl van je woning, het beeld van de woning in de straat en jouw eigen wensen met betrekking tot kleur, materiaal, mate van isolatie en budget. Ook kun je direct de mogelijkheden voor inbraakpreventie bespreken, zoals dievenklauwen en veiligheidssloten.

Daarna worden de huidige ramen en deuren opgemeten. Het is belangrijk dat dit precies gebeurt. Er zijn veel standaardmaten, maar deze moeten wel precies in jouw woning passen. De expert uit Emmeloord zorgt voor de montage of inbouw van de deur- en raamkozijnen. Daarbij wordt ook direct gelet op een goede isolatie en afwerking, zodat je lang kunt genieten van jouw nieuwe kozijnen.

LOCATIES

Wij zijn werkzaam door heel Nederland, dus ook in jouw regio!

OFFERTES

Altijd vrijblijvend vergelijken én besparen

BELLEN

088 - 11 55 653
AM-team.nl