Aluminium kozijnen: sterk en modern

Aluminium kozijnen geven jouw woning een moderne uitstraling. Het krachtige materiaal is duurzaam, kan tegen alle weertypes en isoleert goed. Aluminium wordt gebruikt voor deuren, ramen, serredeuren, schuifpuien en dakramen.

Het materiaal is zo sterk dat het ook een favoriet is voor de utiliteitsbouw. Met aluminium exemplaren weet je zeker dat je duurzame kwaliteit in huis haalt.

''Kwaliteit hoeft niet duur te zijn''

Vergelijken én besparen

Landelijk netwerk

Am-team maakt gebruik van een landelijk netwerk. Daardoor zijn onze experts altijd dichtbij. Vul het contactformulier vrijblijvend in om in contact te komen met de experts bij jou in de buurt. De voordelen van aluminium kozijnen laten plaatsen door ons team zijn:

Landelijk netwerk

Altijd in de buurt

Uitstekende garanties

Scherpe prijzen

Vakwerk

Veel productkennis

Vrijblijvende offertes

Geld besparen

De weg naar het besparen

Stap 1
Vraag (meerdere) vrijblijvende offertes aan
Stap 2
Vergelijk je rijk!
Stap 3
Bespaar flink op je investering en geniet van je nieuwe kozijn(en)

Service van Am-team

Schakel ons team van experts gerust in voor uw nieuwe ramen en deuren. Zij regelen voor jou:

 • Aankoopadvies
 • Correcte metingen
 • Montage van ramen en deuren
 • Isolatie en afwerking
 • Reparatie en onderhoud

Soorten kozijnen

Aluminium wordt onder andere gebruikt voor deurkozijnen, raamkozijnen, zolderramen, serres en schuifpuien. Voor raamkozijnen kan er onder andere gekozen worden uit vaste kozijnen, draaikozijnen, kiepkozijnen, draai-kiepkozijnen en stolpramen. Alle ramen en deuren kunnen op maat worden gemaakt. Ook zijn er vaak diverse standaardmaten aanwezig.

Wat betreft de kleur kun je kiezen uit allerlei kleuren uit de RAL-kleurenwaaier. Dit zijn de standaard kleuren die gehanteerd worden in de bouw. Kies bijvoorbeeld voor grijstinten, rood-, bruin- of blauwtinten, zodat je precies de kleur selecteert die past bij de uitstraling van jouw woning.

Voordelen aluminium kozijnen

Aluminium kent veel voordelen. Het geeft woningen een moderne uitstraling en het is een sterk en duurzaam materiaal voor al jouw ramen en deuren. Bovendien is aluminium het sterkste materiaal om inbrekers te weren. Het is zo vormvast dat inbrekersgereedschap er nauwelijks vat op kan krijgen. Diverse voordelen van aluminium kozijnen op een rij:

 • Moderne uitstraling
 • Inbraakwerende constructie
 • Sterk en duurzaam
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Licht en sterk
 • Goede isolatie en geluidswerend
 • Onderhoudsvrij
 • Niet brandbaar
 • Vochtbestendig
 • Maatvast voor verminderde kans op lekkage

Montage en onderhoud

Je kunt bij de offerteaanvraag meteen de maten van de deuren of ramen doorgeven. Daarbij is vooral de buitenmaat belangrijk en het is essentieel dat de maat precies klopt. Een expert kan gerust bij jou langskomen om de exacte maten na te meten. Daarnaast geeft hij je graag advies over de verschillende mogelijkheden voor ramen en deuren voor jouw woning.

Aluminium kozijnen kunnen helemaal op maat worden gemaakt, zodat ze ter plekke in de tussenmuur worden gemonteerd. Hierbij worden de randen en kieren goed afgedicht, gevoegd en eventueel met extra isolerend materiaal afgewerkt, zodat je geen last krijgt van tocht of vochtproblemen. Na montage zijn de aluminium kozijnen onderhoudsvrij. Je hoeft ze alleen maar af te stoffen of er een doek overheen te halen. Bovendien hoeven ze niet geschilderd te worden, dus je kunt er jarenlang probleemloos van blijven genieten.

Gratis offertes vergelijken

Geef in het formulier je gegevens en wensen aan ons door. Als je de maatvoering nauwkeurig vermeldt, zijn de offertes het best met elkaar vergelijken. Geef ook aan van welke materialen je de kozijnen graag wilt hebben. Met één druk op de knop krijg je direct diverse offertes toegestuurd van de beste vakmannen bij jou in de buurt. Zo kun je rustig bekijken welk bedrijf het beste bij jouw wensen past.

LOCATIES

Wij zijn werkzaam door heel Nederland, dus ook in jouw regio!

OFFERTES

Altijd vrijblijvend vergelijken én besparen

BELLEN

088 - 11 55 653
AM-team.nl