Stalen kozijnen: een duidelijk statement

Met stalen kozijnen maak je een duidelijk statement. Staal is robuust, sierlijk en toont veel karakter. Stalen ramen en deuren behouden het karakter van oude woningen, terwijl ze een nieuwe en moderne uitstraling geven aan een moderne woning.

Je kunt stalen raam- en deurkozijnen geheel op maat laten maken met bijpassend beslag en hang- en sluitwerk. Met Am-team maak je een ijzersterke start.

''Kwaliteit hoeft niet duur te zijn''

Vergelijken én besparen

Maatwerk

Door te kiezen voor ons team kies je voor maatwerk. Wij hebben een landelijk netwerk met diverse kozijnspecialisten. Dit heeft verschillende voordelen:

Uitstekend vakwerk

Productkennis

Scherpe prijzen

Garanties

Landelijk netwerk

Maatwerk

Vergelijken

Geld besparen

De weg naar het besparen

Stap 1
Vraag (meerdere) vrijblijvende offertes aan
Stap 2
Vergelijk je rijk!
Stap 3
Bespaar flink op je investering en geniet van je nieuwe kozijn(en)

Voordelen van stalen kozijnen

Stalen kozijnen zijn een statement voor binnen en buiten. Staal heeft zowel een klassieke als moderne uitstraling. Door het sterke materiaal kan het raamwerk zeer dun worden gesmeed met strakke sierlijke lijnen en vormen, waarmee je het jaren dertig gevoel naar boven haalt. De dunne lijnen ogen fragiel en kunstig, terwijl het oersterk materiaal is. Ook is het mogelijk om staal heel strak en dun af te werken, zodat er naadloze en scherpe strakke lijnen ontstaan. Daardoor ziet jouw woning er modern uit.

Stalen kozijnen vragen om ambachtelijk vakmanschap. Ze zijn naadloos gelast, geslepen en gecoat. Hoewel staal voor buitenramen en buitendeuren minder goed isoleert, kan in het staal wel een toepassing worden gemaakt om koudebruggen te voorkomen. Naast een onderhoudsarm karakter zijn stalen kozijnen sterk genoeg om er jarenlang van te genieten.

Modern en klassiek

Staal werd tussen 1920 en 1940 veel gebruikt in de woningbouw. Het was toen modern om zo’n sterk materiaal te gebruiken. Later werd het minder toegepast in de bouw, omdat het minder goed isoleert dan andere materialen. Toch is staal nu weer bezig met een revival. Het wordt zowel toegepast bij de renovatie van monumenten, oudere gebouwen als karakteristieke nieuwbouw. Stalen kozijnen zijn weer modern en nog altijd een sterke en goede keuze voor uw woning.

Je kunt diverse glassoorten kiezen, zoals dubbel glas, monumentenglas of ander isolerend glas. Naast de kozijnen is het ook mogelijk om het hang- en sluitwerk in dezelfde materialen en stijl toe te passen, zodat het naadloos aansluit op de uitstraling van de woning die je zorgvuldig hebt opgebouwd. Vraag de expert bij jou in de buurt gerust naar de vele mogelijkheden, hij helpt je graag.

Kleuren en bewerkingen

Stalen kozijnen kunnen onder andere worden verzinkt, gepoedercoat of in de grondlak worden gezet. Dit beschermt het staal en zorgt voor een langere levensduur. Stalen kozijnen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zowel mat als glanzend.

De meeste klanten kiezen voor zwart- of grijstinten om het klassieke karakter te benadrukken, maar er is veel meer mogelijk. Vraag voor alle mogelijkheden omtrent kozijnen naar de experts van Am-team.

Vraag gratis offertes op

Vul je gegevens in op het formulier en je ontvangt gratis en vrijblijvend offertes van de kozijnspecialisten bij jou in de buurt. Geef ook aan welke maten je nodig hebt en welk materiaal jouw voorkeur heeft? Zo kun je op je gemak de prijzen en kwaliteit van de verschillende offertes vergelijken, zodat je de beste stalen kozijnen laat plaatsen in je eigen woning.

LOCATIES

Wij zijn werkzaam door heel Nederland, dus ook in jouw regio!

OFFERTES

Altijd vrijblijvend vergelijken én besparen

BELLEN

088 - 11 55 653
AM-team.nl